Lokacija


View Larger Map

Navodila za vožnjo če potujete iz smeri Ljubljane:

Zapeljite na avtocesto smer Maribor, pri izvozu Lj- Šentjakob zapustite avtocesto, na križišču zavijete desno - smer Litija, vozite po Zasavski cesti in po približno 18 km boste zagledali tablo Zgornji Hotič, zavijete ostro Levo, nadaljujete z vožnjo do prvega odcepa kjer ponovno zavijete levo, 500m vozite naravnost po glavni cesti in prispeli ste na cilj.

Navodila za vožnjo če potujete iz smeri Maribora:

Zapeljete na avtocesto smer Ljubljana, pot nadaljujete proti Ljubljani in pri izvozu Lj- Šentjakob zapustite avtocesto, na križišču zavijete levo - smer Litija, vozite po Zasavski cesti in po približno 18 km boste zagledali tablo Zgornji Hotič, zavijete ostro Levo, nadaljujete z vožnjo do prvega odcepa kjer ponovno zavijete levo, 500m vozite naravnost po glavni cesti in prispeli ste na cilj.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.