SD9 Live Digital Console

Proizvajalec: DiGiCo

SD9 je sistem, ki ga poganja Stealth Digital Procesing tehnologija. Vključuje mešalno površino, D-rack digitalni oderski vmesnik (stage rack), CAT5E digitalni multikor ter možnost simultanega snemanja do 56ih kanalov na vašo najljubšo multitrack programsko opremo ali DAW. Vse našteto je na voljo za ceno, ki zagotavlja, da je SD9 dostopna tako bendom, šolam, konferenčnim centrom, manjšim teatrom, kulturnim domovom in manjšim ''rental'' podjetjem. Visoka zmogljivost in kvaliteta, vsestranska uporabnost in ugodna cena to je novi SD9.


Delovna površina
Delovni površini mešalne mize SD9 je bila posvečena enaka pozornost za detajle kot že obstoječim svetovno znanim produktom iz DiGiCo-vega prodajnega programa kot so SD8 in SD7. Štiriindvajset motoriziranih drsnikov, multifunkcijski kontrolni gumbi, podpora za elektronsko označevanje, novi ''Quick Acess'' kontrolni gumbi ter integriran 15'' visokoločljivi zaslon občutljiv na dotkih so lastnosti, ki poenostavijo vsakdan vsakega avdio inženirja. Skupine 12-ih drsnikov je mogoče določiti kot kanal ali master drsnik, kar omogoča da vseh 24 drsnikov nadzira vhode, vsaka skupina 12 drsnikov pa je lahko prikazana tudi na zaslonu.

Procesiranje
SD9 zagotavlja 8x8 izhodno matriko, z 8 Bus-i kot dodatki k 16-im stereo, solo in master Bus-om. 40 fleksi kanalov (mono ali stereo) – je ekvivalentno 80 kanalom polnega DSP procesiranja. Združena moč tehnologij vgrajenih v SD9 mešalno mizo zagotavlja visoko število kvalitetnih efektov, diamičnih efektov in ostalih funkcij, ki so simultano na voljo vsem kanalom, neglede na to kako je mešalna miza nastavljena.
SD9 mešalna miza avdio inžinerjem omogoča bogat nabor orodji, kot so ''Snapshot'' in možnost direktnega snemanja z oddaljenih mikrofonskih predojačevalcev (kar je že znano uporabnikom iz D serije). Nova lastnost pulta so razširjene varnostne rešitve, ki zagotavljajo zelo stabilno delovanje.
Neglede na to ali so vam izdelki podjetja DiGiCo že znani ali ne, ena stvar je gotovo edina lastnost, ki je SD9 nima in to je visoka cena. SD9 je na voljo za precej nižjo ceno kot katera koli druga mešalna miza iz trenutnega DiGiCo-vega nabora izdelkov to seveda drži tudi če SD9 primerjamo s katerim koli drugim konkurenčnim izdelkom na trgu. Kljub ugodni ceni pa še vedno zagotavlja veliko – veliko več kot njegov najbljižji rival.

I/O
SD9 ima v delovni površini vgrajene sledeče I/O module:

 • 8 Mikrofonskih/Linijskih vhodov
 • 8 Linijskih izhodov
 • 8 AES/EBU (mono vhodov in izhodov)

V standardni SD9 sistem je vključen D Rack in 75m CAT5E kabla. D-Rack priključno polje, ki je primerno za talno montažo vendar ga je z opcijskim rack modulom mogoče prilagoditi za montažo v 19'' rack ohišje. D-Rack ima 32 Mikrofonskih/Linijskih vhodov in 8 izhodov. Z dodatno kartico lahko število analognih oz. AES/EBU izhodov razširimo na 16. Možna je tudi vgradnja dodatnega napajalnega modula in optične povezave za uporabo v že obstoječem DiGico sistemu.

Vsak SD9 lahko povežemo z do dvema D-Rack-oma, kar omogoča 64 vhodov in 32 izhodov na odru.
Kot pri vseh DiGiCo proizvodih lahko tudi v tem primeru uporabljamo Mini Rack, MADiRack in DiGiRack.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

 • 40 fleksibilnih vhodnih kanalov, (mono ali stereo) (ekvivalentno z 80ch DSP-ja)
 • 16 fleksibilnih izhodnih kanalov, (mono ali stereo) + Stereo ali LCR Master + 8 Matrix in Dual Solo Busses. (ekvivalentno z 47ch BUSS DSP-ja)
 • Velik 15" zaslon na dotik za hitro in enostavno upravljanje
 • Novi prenosni rack z lokalnimi I/O
 • 8 x 8 izhodna matrika
 • vgrajeni efekti in EQ
 • Dodatni I/O priključki (MADI) za povezavo na snemalnike ali druge DiGiCo mešalne mize in MADI stage rack-e
 • 24 drsnikov občutljivih na dotik z merilnikom signala

OPCIJA

 • Digitalni Stage rack 32IN / 16OUT
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.