Krmilni sistemi

Omogočajo krmiljenje raznolikih AV naprav iz enega ali več mest v objektu. Gre za integracijo AV tehnologije v celovit sistem, ki omogoča centraliziran nadzor in upravljanje z vsemi napravami znotraj njega (DVD predvajalnik, ojačevalnik, projektor, elektromotorno platno, zavese, razsvetljava...).

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke
CrestronPRO2

Crestron PRO 2 centrala je srce vsakega multimedijskega sistema, kjer je potrebno krmiliti več AV naprav. Crestron kontrolni sistem ponuja celovito rešitev na področju AV integracije. PRO 2 centala je zasnovana za srednje in velike multimedijske sisteme saj omogoča povezovanje z ostalimi AV krmilnimi centralami.

CrestronTPS-17

Isys® 17" široki zaslon na dotik. Crestronov zaslon na dotik nove Isys serije omogoča prefinjejno upravljanje vseh današnjih multimedijskih naprav.

CrestronTPS-6X

Isys® 5.7" brezžični zaslon na dotik. sys TPS-6X brezžični zalon na dotik je izredno zmogljiv in uporaben za različne multimedijske aplikacije.

CrestronAMS-AIP

Adagio® multimedijski sistem z vgrajenim ojačevalnikom in procesorjem za prostorski zvok.

CrestronAES

Adagio Entertainment System (AES) zagotavlja enostavno celovito rešitev za visoko zmogljiv "multi-room" avdio sistem.

CrestronAAE

Adagio® Audio Expander (AAE) je visko zmogljiv avdio distribucijski procesor z integriranim ojačevalnikom. 

CrestronAAS

Adagio® Audio Server (AAS) zagotavlja enostaven in močen način za shranjevanje in polušanje glasbenih zbirk. 

 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.