Alu konstrukcija

Iz elemntov aluminijaste kostrukcije lahko postavimo različne oblike odrov, ringov, streh, krogov in preprostih nosilnih ramp, ki potem nosijo svetlobno, avdio in scensko opremo za dogodke. Alu konstrukcija se deli na tri glavne dele in sicer na alu elemente, strehe ter stebre. Elementi, strehe in stebri se med seboj razlikujejo glede na svojo obliko, nosilnost in namen uporabe.

 

Iskalnik po izdelkih

Alu elementi omogočajo sestavljanje različnih oblik in dolžin konstrukcije od ringov, streh, krogov pa do preprostih ramp. Različni elementi omogočajo različne obremenitve in razpone.

Alu strehe se med seboj razlikujejo glede na velikost, namen uporabe ter različne nosilnosti.

Med glavne nosilce alu konstrukcije spadajo alu stebri. Stebri so namenjeni dvigovanju strehe na določeno višino pri tem pa morajo stabilno nositi tudi druge konstrukcijske elemente.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.