Stojala

Stojala v naši ponudbi opreme so primerna za dvigovanje avdio in svetlobne opreme. Med seboj se razlikujejo glede na svojo nosilnost in način dvigovanja. Stojala so izdelana iz jekla in pobarvana z črno barvo. Za lažji transport imajo nekatera stojala vgrajena kolesa drugim pa se zložijo noge.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke
EuroliftES-130

ES-130 je stojalo primerno za zvočnike in svetlobno opremo, ki dosega težo do 70 kg. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom.

 

EuroliftES-150

ES-150 je stojalo z ročnim vitlov za dvigovanje zvočnikov in svetlobne opreme, katere teža dosega maksimalno 70kg. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. (Model ES-155 omogoča nastavitev nog)

EuroliftES-160

ES-160 je stojalo z ročnim vitlom in avtomatsko zavoro, primerno predvsem za zvočnike in svetlobno opremo, katere teža dosega maksimalno 80 kg. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. (Model ES-165 omogoča nastavitev nog)

 

EuroliftES-300

ES-300 je stojalo z ročnim vitlom in avtomatsko zavoro, ki je primerno predvsem za dvigovanje bremen do teže 150kg. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. Vključuje tudi nastavljive dvižne noge ter 6 koles, ki olajšajo njegov transport.

 

EuroliftES-350

ES-350 je stojalo z ročnim vitlom in avtomatsko zavoro, ki je primerno predvsem za dvigovanje konstrukcij oziroma ringov (elementi konstrukcije lahko dosegajo širino od 200 do 500mm). Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. Vključuje tudi nastavljive dvižne noge ter 8 koles, ki olajšajo njegov transport.

EuroliftES-400

ES-400 je stojalo z ročnim vitlom in avtomatsko zavoro, ki je primerno predvsem za dvigovanje velikih konstrukcij oziroma ringov na višino 6.5 m. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. Vključuje tudi nastavljive noge ter 4 kolesa, ki olajšajo njegov transport.

EuroliftES-500

ES-500 je stojalo z ročnim vitlom in avtomatsko zavoro, ki je primerno predvsem za dvigovanje velikih bremen. Omogoča nizko nalagalno višino in sicer samo 40cm od tal. Izdelano je iz jekla, barvano s črno epoksi barvo, nastavljiv del pa je prevlečen s cinom. Vključuje tudi nastavljive dvižne noge ter 8 koles, ki olajšajo njegov transport.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.