Notranja

Svetila namenjena klasični in barvni osvetlitvi notranjih prostorov objektov kot so diskoteke, lokali, pisarne, konferenčne dvorane, itd.

 

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Anolis ArcSource 1 je enobarvna visoko zmogljiva LED lučka, ki ima vgrajen LUXEON LED element. Na voljo je v LED barvnih izvedbah R, G, B, A, CW, WW

 

Anolis ArcSource 3 RGB združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred svetlobnih sistemov. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 3 RGB predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve.

 

Anolis ArcSource 6 RGB združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 6 RGB predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Anolis ArcSource 7 RGBW združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 7 RGBW predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Anolis ArcSource 12 združuje dovršeno LED tehnologijo z industrijskim standardom AR1-11, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 12 predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Z združevanjem standarda AR1-11 za pritrjevanje LED svetil tople in hladne bele svetlobe in ob uporabi Anolis digitalnega upravljalnika lahko dosežemo z ArcSource 12 SmartWhite več barvnih temperatur iz ene same svetlobne LED naprave. Z mešanjem barv in ustvarjanju prave barvne temperature lahko ustvarimo okolje, ki je ugodno za preživljanje prostega časa.

 

Kjer so potrebne visoke ravni svetlobe glede na pogoje iz okolice se za osvetlevanje uporabi svetlobna telesa z Luxeon K2 LED diodami. K2 Luxeon LED svetlobna telesa prinašajo visoko moč družini ArcSource LED svetil.

 

ArcSource Wall 3 RGB je izdelana iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 54. Z možnostjo mešanja barv in svoje edinstvene oblike je primerna za osvetljevanje sten iz spodnje in zgornje strani. V ArcSource Wall 3 je možno vgraditi LED Luxeon svetlobni element tople 3200K in hladne bele 6500K, kar je idealno nadomestilo za nizkonapetostne halogenske stenske svetilke.

ArcSource Twin Wall 3 RGB je izdelana iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 54. Z možnostjo mešanja barv in svoje edinstvene oblike je primerna za osvetljevanje sten iz spodnje in zgornje strani. V ArcSource Twin Wall 3 je možno vgraditi LED Luxeon svetlobni element tople 3200K in hladne bele 6500K, kar je idealno nadomestilo za nizkonapetostne halogenske stenske svetilke.

Anolis ArcLine združuje napredno svetlobno tehnologijo in uravnovešeno obliko, ki resnično določita svoj razred v LED svetilih. Ob uporabi le najboljših natančno obdelanih materialov Anolis ArcLine zagotavlja najboljšo rešitev za profesionalno osvetlitev.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.