MA Digitalni Dimer Rack 24 x 3.7 kVA kompaktna verzija z MAJOR 24/4 modulom za ''vročo'' vezavo

Proizvajalec: MA Lighting

MA lighting 24 kanalni dimer rack je opremljen z dvema digitalnima dimer enotama 12 x 3.7 kVA RCD, MAJOR elektro distribucijo moči 125A, ki omogoča priklop 16 x HAN 16E ter z 24/4 MAJOR modulom za ''vročo'' vezavo. Vse dimer enote so zaščitene z 32A varovalkami. Rack je poleg naštetega opremljen še z LED svetilko in predalom v katerega lahko shranite kable za ''vročo'' vezavo (kabli niso priloženi). Poseben proti tresljajem odporen kovček pa zagotavlja optimalno varnost med prevozom.  

  • Vsak dimer je zaščiten s FID stikalom in varovalkami
  • Vgrajena elektro distribucija 63A ali 125A s CEE 3P+N+PE konektorjem in 2 m kabla ali powerlock distribucija moči 250A s powerlock konektorji (48 x 3.7 kVA rack)
  • MAJOR modul za ''vročo'' vezavo (hotpatch) z LED svetilko in izhodi Harting HAN 16E, kot opcija ICP/Socapex, CEE17 ali šuko vtikači.
  • 30 mA FID zaščita vsakega dimerja
  • Amptown kovček z vgrajeno ABS šasijo za optimalno varnost med prevozi ter predalom za shranjevanje ''hotpach'' kablov in raznih dodatkov

Z MA digitalnimi dimer racki podjetje MA lighting odgovarja na potrebe ''touring'' trga po sestavljenih dimerskih sistemih. Zelo trdni MA dimer racki so načrtovani s strani podjetja MAJOR in kot njihov ključni gradnik uporabljajo kovčke priznanega proizvajalca Amptown. Racki so na voljo z dvema, tremi ali štirimi MA dimerskimi enotami različnih zmogljivosti in so opremljeni z integrirano MAJOR elektro distribucijo, ki vključuje vsa potrebna FID stikala in varovalke. V touring verziji je vgrajen tudi tako imenovan modul za ''vročo'' vezavo (hotpatch modul), ki je opremljen s svetilko in testerjem kablov. MA digitalni dimer racki so na voljo v različnih velikostih in močeh od 24 x 2.3 kVA do 48 x 3.7 kVA z modulom za ''vročo'' vezavo . Možna je tudi vgradnja 5.7 kVA dimerjev vendar v tem primeru ne obstaja možnost uporabe modula za ''vročo'' vezavo. Možna je tudi izdelava dimer racka po specifičnih željah kupca. 

Transportno ohišje

Vsak sistem je integriran v ABS Amptown kovček (le ta zagotavlja zaščito pred morebitnimi udarci) poleg tega so, MAJOR modul za vročo vezavo in dimerji za dodatno zaščito vgrajeni v poseben okvir, ki zagotavlja varnost pred tresljaji, ki nastajajo med transportom.

Modul za vročo vezavo (hotpatch)

MAJOR modul za vročo vezavo omogoča dva ali štiri izhode na dimer kanal. Vsi izhodi so direktno ozemljeni kar omogoča zaščito tudi takrat, ko povezovalni kabel ni priklopljen. 

Izhodi

Na voljo je širok izbor izhodnih močnostnih konektorjev od Harting HAN16E, ICP/Socapex, CEE17 do šuko vtičnic. Serijsko je sistem dobavljen s Harting HAN16E konektorji, ki omogočajo istočasni priklop šestih dimer kanalov.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.