29.04.2009
DAS Audio Aero 2 serija

DAS Audio je na letošnjem sejmu ProLight&Sound 2009 poleg nove Avant serije predstavil tudi novo Aero 2 serijo, ki jo sedaj dopolnjujejo trije novi modeli. Modeli se med seboj razlikujejo glede na namen uporabe.

DAS Audio je predstavil novi model aktivnega line array zvočnika aero 12A, ki je primeren za touring aplikacije, saj ima vgrajen ojačevalnik D-razreda in 24bitni DSP procesor. Zvočnike odlikuje neverjetna moč, enostavna uporaba ter nizka teža.
 
Drugi novi model zvočnika je aero 50, ki se od svojega starejšega brata aero 48 razlikuje v tem, da ima vgrajene nove nizkotonske in visokotonske enote in je s tem pridobil na nižji teži, saj je zvočnik lažji za 15kg.
 
Tretji model zvočnika je nizkotonski zvočnik LX-218, ki je sedaj na voljo z novimi nizkotonskimi enotami 18LX ter v štirih različnih izvedbah. Na voljo sta pasivna modela LX-218, LX-218R (line array oblika) ter aktivna modela LX-218A in LX218RA (line array oblika).

 

Galerija
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.