Scenska oprema

Scenska oprema je danes pomembni del vsake prireditve, ki se bodisi odvija na odprtem ali zaprtem prostoru. Sestavni deli vsake scenske opreme so alu konstrukcije, odri, stojala, dvigala in drugi scenski elementi. V naši ponudbi opreme najdete vse sestavne dele scenske opreme, ki vam bodo pomagali pri organizaciji in izpeljavi dogodka.

 

Iz elemntov aluminijaste kostrukcije lahko postavimo različne oblike odrov, ringov, streh, krogov in preprostih nosilnih ramp, ki potem nosijo svetlobno, avdio in scensko opremo za dogodke. Alu konstrukcija se deli na tri glavne dele in sicer na alu elemente, strehe ter stebre.

Za vsako prireditev kje so prisotni glasbeni ali drugi izvajalci je potrebno postaviti oder oz. odrsko konstrukcijo. Odri so sestavljeni iz različnih odrskih platform in nosilnih nog.

Stojala v naši ponudbi opreme so primerna za dvigovanje avdio in svetlobne opreme. Med seboj se razlikujejo glede na svojo nosilnost in način dvigovanja.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.