Oprema, storitve, rešitve, ki nudijo več!

Ponujamo vam celovite rešitve na področju profesionalne razsvetljave, ozvočenj in multimedije. Smo zastopniki vodilnih svetovnih znamk, ki preizkušeno zagotavljajo kvaliteto in prednosti naše storitve.

  • Kot ekskluzivni distributer priznanih svetovnih znamk profesionalne lučne, avdio, multimedijske in scenske opreme vam v našem prodajnem programu ponujamo široko paleto izdelkov, ki temeljijo predvsem na kvaliteti in enostavnosti uporabe. Naše vodilo je hitra odzivnost in kratki dobavni roki. Nudimo tudi svetovanje pri izbiri primernih izdelkov in obročno financiranje nakupa.

  • Ob gradnji ali prenovi objektov za kulturno, zabavno ali kongresno dejavnost se vedno poraja vprašanje, kako zasnovati avdio vizualno podobo objekta. Pa naj bo to zasnova in izbira zvočne, lučne, multimedijske ali scenske opreme - pri reševanju tovrstnih vprašanj zagotavljamo nasvet podkovan z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

  • V okviru inženiringa vam nudimo izdelavo projekta AV opreme, nadzor, dobavo opreme, montažo, programiranje, šolanje osebja ter garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje. Izkušnje, ki smo jih pridobili na terenu so nezanemarljive in nam omogočajo, da za vas izdelamo kvaliteten in ugoden projekt.

Zadnje novice

22.03.2010

NEXO je eno izmed vodilnih podjetji na svetu v oblikovanju sub-bass zvočnikov za profesionalno uporabo. Na sejmu Pro Light & Sound v Frankfurtu bodo predstavil nov 2 x 18’’ nizkotonski zvočnik, ki so ga poimenovali RS-18. Kontrola zvočnih sistemov je vse bolj pomembna in ker se tega pri NEXO-ju zavedajo so razvili NS-1 (programsko opremo za upravljanje z vsemi NEXO sistemi), ki bo prav tako premierno predstavljen na sejmu Pro Light & Sound.

več >
04.01.2010

December je obdobje, ko večina mest zaživi v soju prazničnih luči. Za to priložnost smo v sodelovanju z Ateljejem Japelj in mestno občino Maribor osvetliti del inštalacije, ki stoji na Trgu revolucije v Mariboru.

več >
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.