O nas

Ponujamo vam celovite rešitve na področju zabavne razsvetljave, ozvočenj, multimedije in scenske opreme. Kot zastopnik priznanih blagovnih znamk, našim strankam omogočamo dostop do najmodernejše tehnologije ter visoko kvalitetne opreme. Naše storitve se ne omejujejo zgolj na dobavo, temveč tudi na svetovanje pri nakupu, zasnovo celostne rešitve tehnične opreme objekta - projektiranje, izvedbo montaže, šolanje in garancijsko ter pogarancijsko vzdrževanje kupljene opreme.

Naše prednosti so predvsem hitra odzivnost, dolgoletne izkušnje, izobražen in izkušen kader, dobra servisna podpora ter trdni odnosi z dobavitelji.

VIZIJA

V petih letih želimo postati največji distributer profesionalne avdio in lučne opreme v Sloveniji, ki bo zagotavljal kvalitetno in cenovno učinkovito celovito rešitev na enem mestu, nadgrajeno z bogatimi izkušnjami ter kvalitetno poprodajno podporo.

POSLANSTVO

Zagotavljamo celovite rešitve in kvalitetne proizvode za slovensko zabavno industrijo na inovativen, hiter in odziven način, ki bo presegel vaša pričakovanja.

 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.