Multimedija

Multimedija predstavlja konvergenco besedila, slike, videa in zvoka v enotni obliki. Multimedijo najdemo na različnih področjih kot na primer v oglaševalski industriji, umetnosti, izobraževanju, zabavi, inženiringu, medicini, matematiki ter v poslovnih in znanstvenih namene.

Skupek video projektorja in ''moving heada'', ki omogoča inovativen način predstavitve raznih medijskih vsebin.

Drugače poznane tudi kot ''video wall-i''. Služijo kot ekrani za predvajanje medijskih vsebin, ki jih lahko sestavljamo v poljubne dimenzije in oblike. 

Zmogljivi računalniški sistemi podprti z napredno programsko opremo, ki omogočajo spreminjanje, sestavljanje in predvajanje medijskih vsebin v realnem času.

Olajšajo nadzor oziroma upravljanje z media serverji ter skrbijo za distribucijo medijskih vsebin v vse naprave, ki se nahajajo v enotnem sistemu.

Omogočajo krmiljenje raznolikih AV naprav iz ene ali več lokacij v objektu. Gre za integracijo AV tehnologije v celovit sistem, ki omogoča centraliziran nadzor in upravljanje z vsemi napravami znotraj njega.

Ekrani, ki za prikazovanje slike uporabljajo tehnologijo tekočih kristalov. Njihova prednost je predvsem manjša teža in manjša poraba energije.

Interaktivna tabla je velik interaktvni zaslon povezan na računalnik in projektor.

Naprave, ki omogočajo prikazovanje slike na projekcijskih površinah. Za projeciranje slike se uporablja kombinacija LCD ali DLP čipa in žarnice večje moči.

Projekcijsko platno je sestavljeno iz projekcijske površine in ogrodja, ki omogoča samostojno postavitev. Poznamo platna z večjim in manjšim odbojom svetlobe ter platna za ''front'' in ''back'' projekcijo.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.