Nivtec

Nivtec je proizvajalec odrskih rešitev, ki zaradi svoje elementarne zgradbe omogočajo hitro in enostavno montažo ter demontažo, njihovo postavitev pa je moč prilagoditi vsakemu prostoru. 

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Odrska platforma kvadratne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirom in rjavo barvano površino iz vodoodporne vezane plošče.

Odrska platforma pravokotne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirom in rjavo barvano površino iz vodoodporne vezane plošče.

Odrska platforma trikotne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in površino iz rjave, večslojne, vodooporne vezane plošče.

Odrska platforma z obliko trapeza različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in rjavo barvano površino iz večslojne vodoodporne vezane plošče.

Odrska platforma z obliko trapeza različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in rjavo barvano površino iz večslojne vodoodporne vezane plošče. Ta tip platforme je primeren predvsem za postavitev odrov v galerijskem tipu.

Obroba za plesišče služi pri združevanju platform Nivtec v plesno površino.

Odrska platforma kvadratne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in površino iz prozornega pleksi stekla.

Odrska platforma pravokotne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in površino iz prozornega pleksi stekla.

Odrska platforma trikotne oblike različnih dimenzij z aluminijastim okvirjem in površino iz prozornega pleksi stekla.

Krožna oderska platforma dimenzije 100 x 100 cm z aluminijastim okvirjem in površino iz prozornega pleksi stekla.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.