Coolux

Video, luč in zvok so vse bolj povezani elementi vsakega dogodka, proslave ali TV oddaje. Podjetje Coolux te tri dejavnike združuje na inovativen način in omogoča preprost nadzor nad medijskimi vsebinami s pomočjo njihovih nagrajenih izdelkov kot je naprimer Pandoras box media server.

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba PRO omogoča uporabo 16-ih video in 32 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba STD omogoča uporabo 8-ih video in 16 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba LT omogoča uporabo 4-ih video in 8 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media Player ponuja idealno, cenovno učinkovito rešitev za vse, ki se srečujejo z multimedijskimi potrebami pri manjših projektih. Omogoča manipuliranje s štirimi video in osmimi grafičnimi plastmi, ki jih lahko hitro urejamo in programiramo.

Pandoras Box Media Player ponuja idealno cenovno učinkovito rešitev za vse, ki se srečujejo z multimedijskimi potrebami pri manjših projektih. Omogoča manipuliranje z dvemi video in štirimi grafičnimi plastmi, ki jih lahko hitro urejamo in programiramo.

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 8 časovnih linij ter dva zunanja USB kontrolna vmesnika. 
 

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 2 časovni liniji ter zunanji USB kontrolni vmesnik.

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 1 časovno linijo.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.