DiGiCo

Podjetje DiGiCo združuje razvojne sposobnosti, znanje digitalnega inžineringa in dizajn v inovativnih in svetovno uspešnih digitalnih avdio rešitvah. Ustanovljeno je bilo leta 2002 z nakupom Soundtracs-a, ki ga je skupina avdio inženirjev zasnovala zaradi želje po boljših avdio mešalnih pultih kot jih je tedaj ponujal trg. Uspeh ekipe je vodil v dve desetletji trajajoče avdio inovacije in leta 1992 v razvoj prvega digitalnega avdio mešalnega pulta.

Leta 1996 so predstavili mešalni pult Virtua, ki mu je leto kasneje sledil pult DPC, v letu 1998 pult DS3 in v letu 2000 pult D4. Od leta 2000 naprej so izdelki podjetja temeljili samo še na digitalnih avdio mešalnih pultih.

Na razvojni poti so poleg novih izdelkov predstavili tudi popolnoma nove tehnologije in so bili prvi proizvajalec na svetu, ki je uporabil revolucionarni Sharc DSP, znan iz analognih mešalnih pultov, ki je bil takrat najbolj zmogljiv procesor na trgu, poleg tega so kot prvi v svoje izdelke vgradili več TFT LCD na dotik občutljivih ekranov in so pionirji uporabe 96kHz sample rate-a, ter tudi prvo podjetje, ki je omogočilo simultano uporabo različnih sample rate-ov.

Zgoraj našteto je le del izkušenj in znanja, ki so jih pri DiGiCu uporabili za svoj prvi izdelek - D5 Live digitalni sistem za oblikovanje zvoka, ki je na trg prinesel revolucionarni pristop k avdio pultom za žive aplikacije in načinu kako se povezujejo z obema stranema avdio verige.

DiGiCo je bil vedno pred svojim časom in je z uporabo močnega DSP-ja in strojnih ter programskih rešitev, ki so se izkazale za učinkovite že v času Soundtracs-a, zasnoval prvi svetovni ''open-ended'' digitalni sistem za oblikovanje zvoka z imenom D5.

Z leti so v podjetju v skladu s svojo razvojno filozofijo ustvarili velik razpon izdelkov, ki so jih vklučili v D serijo.

Sedaj pa so napravili kvantni skok naprej.

Nova SD serija, ki so jo predstavili pred kratkim, z uporabo Super FPGA (''Field Programmable Gate Array) tehnologije in novega Tiger SHARC-a omogoča tako imenovano Stealth digitalno procesiranje (ki ga je Digico tudi patentiral). Z osemkrat večjo procesno avdio močjo, kot jo ima že tako močan D5 sistem, SD serija zagotavlja trenutno najmočnejši digitalni sistem za oblikovanje zvoka na trgu.

DiGiCo: ''Poslušajte prihodnost"

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

SD9 je sistem, ki ga poganja Stealth Digital Procesing tehnologija. Vključuje mešalno površino, D-rack digitalni oderski vmesnik (stage rack), CAT5E digitalni multikor ter možnost simultanega snemanja do 56ih kanalov na vašo najljubšo multitrack programsko opremo ali DAW.

 

24 drsnikov občutljivih na dotik
40 vhodnih fleksibilnih kanalov
16 fleksibilnih izhodnih BUS kanalov
15" zaslon na dotik
8x8 izhodna matrika
Stage rack 32/8+8 ali AES

SD8 mešalna miza ima fiksno arhitekturno zasnovo, ki jo poganja Stealth Digital Procesing tehnologija s Super FPGA procesorjem, ki ga poznamo že iz SD7 mešalne mize. Z SD8 mešalno mizo imo na voljo vse glavne lastnosti in fleksibilnosti iz D Serije in SD7 mešalne mize.

 
37 drsnikov občutljivih na dotik
60 vhodnih fleksibilnih kanalov
24 fleksibilnih izhodnih BUS kanalov
15" zaslon na dotik
16x12 izhodna matrika
MADI rack s 100m BNC kabla

SD8-24 mešalna miza ima fiksno arhitekturno zasnovo, ki jo poganja Stealth Digital Procesing tehnologija z Super FPGA procesorjem, ki ga poznamo že iz SD7 mešalne mize. Z SD8-24 mešalno mizo imamo na voljo vse glavne lastnosti in fleksibilnosti iz D Serije in SD7 mešalne mize.


25 drsnikov občutljivih na dotik
60 vhodnih fleksibilnih kanalov
24 fleksibilnih izhodnih BUS kanalov
15" zaslon na dotik
16x12 izhodna matrika
MADI rack s 100m BNC kabla

 

Za procesorsko moč v SD7 mešalni mizi skrbi najnovejša Stealth tehnologija z FPGA (Field Programmable Gate Array) tehnologijo poznano pod imenon Super FPGA in predstavlja jedro SD7 mešalne mize.

 

52 drsnikov občutljivih na dotik
256 procesnih poti z frekvenco vzorčenja 96kHz in ob polni procesni moči
Dinamični EQ in večnivojsko kompresiranje za vse poti
48 Stereo FX + 32 GEQ
Snapshot funkcija
1392 I/O povezav

 

D5 Live digitalna mešalna miza je revolucija v avdio industriji, saj je spremenila mišljenje avdio inženirjev kaj vse zmore digitalna mešalna miza in na kakšen način to naredi.


40 drsnikov občutljivih na dotik
4 MADI prijučki
2 optična priključa
3 pan-joystick
224 I/O
Redundantni “loop optical fibre” sistem
Integralni FX paket
32 procesnih kanalov IPC
Polno daljinsko upravljanje in povezovanje
 

DiGiCo D5T digitalna mešalna miza združuje veliko funkcij v kompaktni 1484mm široki in 868mm globoki delovni površini, ki lahko pripomore k izboljšanju kvalitete zvočnih produkcij v gledališčih.

 

40 drsnikov občutljivih na dotik
4 MADI prijučki
2 optična priključa
3 pan-joystick
224 I/O
32x32
izhodna matrika
72 uporabniških sub-grup in aux-ov
Digico Cue upravljalnik
VCA

Daljinski upravljalniki TC, RC, in 12-RE)

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.