Robe

ROBE lighting je eden izmed vodilnih proizvajalcev inteligentne svetlobne opreme na svetu. Izdelki ROBE lighting so znani predvsem po visoki zanesljivosti in visoki tehnološki naprednosti. Primerni so za koncerte, gledališča, televizijske studije, klube, in razne druge potrebe. Široka paleta izdelkov vključuje ''moving heade'', skenerje, menjalce barv, efekte, arhitekturna svetila, megle in DMX kontrolne sisteme.
 

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

DigitalSpot 7000DT je drugi digitalni moving head proizvajalca ROBE ki temelji na tehnologiji LCD video projektorja in LED svetil. Unikatna kombinacija digitalnega video projektorja in dveh RGBW LED modulov ponuja inovativne kombinacije gobo efektov in žive barve. DigitalSpot 7000DT ima svetilnost 6500 ANSI lumnov in kontrast 2000:1. Vsak od LED modulov je sestavljen iz 48 Luxeon Rebel RGB LED svetil in zagotavlja ekstremno močan vir svetlobe preko celotnega barvnega spektra.

 

ROBE-ov DigitalSpot 3000DT je prvi digitalni moving head projektor na svetu, ki združuje LED wash svetilo in digitalni video projektor. Svetilnost 2700 ANSI lumnov, kontrastno razmerje 2000:1 in dodatni REDWash modul (RED = Robe Emitted Diodes) so razlog, da je DigitalSpot 3000DT primeren za korporativne dogodke, klube, televizijske studije in teatre.

 

REDWash 3•192 je prvo svetilo v seriji novih ROBE wash moving headov, ki so osnovani na RED (Robe Emitted Diode) tehnologiji. Svetilo zagotavlja kvadraten snop svetlobe in ročno nastavljivo širino žarka, kar omogoča povsem svež pristop pri razsvetljavi koncertov, dogodkov in televizijskih oddaj.

REDWash 2•36 je močno LED moving head svetilo, ki vsebuje 36 1W Luxeon K2 LED-ic, ter ponuja RGB barvno mešanje s praktično neomejenim številom barv. Je prvi predstavnik nove serije LED moving head svetil proizvajalca ROBE. REDWash vsebuje 12 rdečih, 12 zelenih in 12 modrih K2 LED diod in elektronski dimer, ki omogoča nadzor jakosti svetlobe od 0% do 100%.

ROBIN 600 Beam je efektno svetilo, namenjeno predvsem za tako imenovan beam efekt. Vsebuje 575W Philips MSR Gold žarnico in ima razpon žarka od 1 do 6.5 stopinj. Vgrajen gobo disk z vtljivimi gobosi omgoča ustvarjanje zanimivih zračnih efektov.

Robin 300 Plasma Spot je prvo v novi generaciji svetil o katerih smo sanjali. Popolna barvna reprodukcija (CRI=94), ekstremno enakomeren svetlobni žarek (1:1,5) in življenska doba žarnice, ki dosega 10.000 ur so lastnosti, ki jih Robin 300 Plasma Spot dosega zahvaljujoč plazma tehnologiji.

Robe-ova plasma revolucija se nadaljuje z najnovejšim izdelkom v ROBIN seriji. ROBIN 300 Plasma Wash zagotavlja perfektno barvno reprodukcijo saj njegov indeks barvne reprodukcije (CRI) znaša kar 94, vključuje tudi CCT filter, zoom z razponom od 10 do 35 stopinj, hitro in mehko CMY in CTO barvno mešanje ter barvni disk s sedmimi zamenljivimi SLOT&LOCK barvnimi filtri (trapezoidne oblike).

ROBE predstavlja ROBIN 300E Beam inteligentno svetilo, ki zagotavlja zanimiv svetlobni efekt, saj projecira oster snop svetlobe širine od 6,5° do 1,5° in je tako primerno predvsem za poudarke oz. tako imenovane ‘’beam šove’’ na različnih koncertih in v diskotekah. 

Robin 300E Wash je svetilo prilubljeno predvsem pri tistih, ki želijo osvetliti velike površine z enakomerno barvno svetlobo vendar pri tem potrebujejo majhno, tiho in nemoteče svetilo.

Robin 300E Spot je popolnoma novo svetilo proizvajalca Robe, ki v kompaktnem paketu zagotavlja visoko svetilnosti in veliko efektov.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.