PS 8 TD Controler V3

Proizvajalec: Nexo

PS8 TD V3 je napreden analogni procesor, ki omogoča PS8 R2 seriji zvočnikom in LS 400 bas zvočnikom doseganje neverjetnih zmogljivosti za tako majhne sisteme. PS8 TD V3 procesor zagotavlja nastavitve kretnice, kontrolo za ojačevalnike ter skrbi za ekvalizacijo za katerikoli PS8 R2 in LS 400 sistem.

PS8 TD V3 ima dva vhoda in tri izhode z sumiranim SUB izhodom, ki zmanjšuje inštalacijske stroške ter kompleksnost sistema. Kot vsi NEXO procesorji PS8 TDController V3 zagotavlja točno dinamiko v zvoku, skrbi za temperaturo navitij zvočniških enot in kontrolo pomikanja membrane zvočnika preko napetostno krmiljenega ekvalizatorja (VCEQ). Prav tako zmanjšuje nivoje pri določenih škodljivih frekvencah, če je to potrebno.

Datoteke

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.