Zvočniki

So ključni del vsakega avdio sistema in element, ki v veliki meri določa kvaliteto zvočne slike. Seveda vsak zvočnik ni primeren za vsako aplikacijo zato je primerna izbira ključnega pomena zato, da se zagotovi primeren rezultat. Poznamo aktivne, pasivne in 100V zvočne omarice.

Iskalnik po izdelkih

Zvočniki z vgrajenim ojačevalnikom, ki jih lahko povežemo direktno z avdio mešalnim pultom ali reprodukcijskim virom (CD, DVD predvajalnikom...) brez potrebe po dodatnem ojačevalniku.

Za njihovo delovanje je nujno potreben še avdio ojačevalnik saj v tem primeru ni vgrajen v zvočnik. V primerjavi z aktivnimi zvočniki je njihova prednost manjša teža ter možnost izbire poljubnega ojačevalnika.

100V zvočniki se uporabljajo v primerih, ko se zahteva enakomerna pokritost velikih prostorov samo z govorom ali ambientalno glasbo. Tako zvočnik kot ojačevalec imata vgrajen transformator kar omogoča dolge povezave brez izgub moči signala. 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.