SD7 Live Digital Console

Proizvajalec: DiGiCo

Za procesorsko moč v SD7 mešalni mizi skrbi najnovejša Stealth tehnologija z FPGA (Field Programmable Gate Array) tehnologijo poznano pod imenon Super FPGA in predstavlja jedro SD7 mešalne mize. V povezavi z tremi SHARC effekti in kontrolnimi procesorji zadnje generacije je procesorska moč SD7 mešalne mize do osemkrat večja od D5 Live konzole.

 

Delovna površina
Delovna površina SD7 mešalne mize združuje veliko inovativnih tehnologij, kot naprimer “Hidden-til-lit (HTL)”. Tehnologija je nevidno integrirana v delovni površini mešalne mize in tako ponuja avdio inženirjem kar se da informativno ter inovativno upravljanje. Avdio inženirji imajo tako na voljo visokoresolucijske interaktivne merilnike signala, večbarvne gumbe in stikala, ter vse informacije povezane z upravljanjem mešalne mize.
Delovna površina mešalne mize ima integrirane tri 15” visokoresolucijske zaslone na dotik. Vsak zaslon ima dodeljenih 12 motoriziranih drsnikov. Neposredno pod “master” zaslonom je 12 drsnikov, ki jih je možno uporabiti kot grafični EQ. V master sekciji mešalne mize imamo še štiri dodatne drsnike. Tako imamo na v mešalni mizi SD7 52 motoriziranih drsnikov. Poleg drsnikov imamo na voljo tudi večbarvne gumbe z integriranimi zasloni za hiter dostop do različnih funkcij in slojev mize.

Procesiranje
Prednosti je možno najti ne samo v visokoresolucijskem avdio procesiranju, ki lahko izvede do 128 simultanih 192kHz signalnih poti pripravljenih za arhiviranje ali 256 kanalov 48kHz/96kHz. Mešalna miza ima na voljo do 448 simultanih optičnih, 224 MADI, 24 analognih in AES/EBU povezav, 128 fleksibilnih bus, 32 matričnih bus kanalov, 32 GEQ in do 48 stereo efektnih enot, ki omogočajo izpeljavo najbolj kompleksnih šovov.
Vsi vhodni kanali vključujejo Delay, Hi in Lo filter (24dB/Octavo), DIGI-Tube, 4 nivojske PEQ z Dinamičnim EQ za vsak nivo, ter večnivojske Kompresorje in Gate.
Vsi izhodni kanali vključujejo Delay, 8 nivojski PEQ z Dinamičnim EQ na 4 nivojih, ter večnivojski Kompresor in Gate.

I/O
Kot standardno opcijo ima SD7 en optični “loop” (drugi je na voljo kot opcija). Prav tako so na voljo 4 redundantni MADI priključki. Delovna površina SD7 ima integriranih 12 analognih vhodov, 12 analognih izhodov, 12 AES I/O (mono), kar omogoča skupno skoraj 1400 avdio povezav z SD7 mešalno mizo. O povezavi dodatne procesorske moči omogoča SD7 polno redundanco ne samo za avdio povezave temveč tudi za operacijski sistem in mešalno mizo.

Popularni sistemi
56EX sistem:

Sistem zajema mešalno mizo z dvema procesorjema in prenosno transportno ohišje, lokalne I/O kartice z 12 avdio vhodi in 12 avdio izhodi ter 12 AES I/O. DIGIRack z 56 vhodi, 40 izhodi in 16 AES I/O. 2x 150m optičnega multicore kabla ter 5m optično povezavo med procesorjema.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

 • 256 procesnih poti z frekvenco vzorčenja 96kHz in ob polni procesni moči
 • Dinamični EQ in večnivojsko kompresiranje za vse poti
 • Do 48 Stereo FX + 32 GEQ
 • Snapshot funkcija
 • Fleksibilna kontrolna delovna povšina mešalne mize
 • Možnost poljubnega nastavljanja merilcev na TFT zaslonih
 • Do 1392 I/O povezav
 • Možnost prikazovanja video vsebin in kontrola kamer

OPCIJA

 • DIGIRack – 19-inch I/O Rack
 • MINI-DIGIRack – 19-inch I/O Rack
 • I/O kartice
 • D-Tube Integriran cevni Mic Preamp
 • EX-007 dodatna delavna površina 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.