Media serverji

Zmogljivi računalniški sistemi podprti z napredno programsko opremo, ki omogočajo spreminjanje, sestavljanje in predvajanje medijskih vsebin v realnem času.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba PRO omogoča uporabo 16-ih video in 32 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba STD omogoča uporabo 8-ih video in 16 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Izvedba LT omogoča uporabo 4-ih video in 8 grafičnih plasti.

Pandoras Box Media Player ponuja idealno, cenovno učinkovito rešitev za vse, ki se srečujejo z multimedijskimi potrebami pri manjših projektih. Omogoča manipuliranje s štirimi video in osmimi grafičnimi plastmi, ki jih lahko hitro urejamo in programiramo.

Pandoras Box Media Player ponuja idealno cenovno učinkovito rešitev za vse, ki se srečujejo z multimedijskimi potrebami pri manjših projektih. Omogoča manipuliranje z dvemi video in štirimi grafičnimi plastmi, ki jih lahko hitro urejamo in programiramo.

Nova MA Video Processing enota (VPU) ja najnovejši izdelek v MA družini. Njen namen je dostaviti še večjo zanesljivost boljši nadzor in boljšo zmogljivost kot njen predhodnik. Na voljo so trije različni modeli MA VPU: MA VPU pro, MA VPU plus in MA VPU basic.

Robe Media Fusion programska oprema je namenjena lučnim oblikovalcem, ki želijo pri svojem delu uporabljati tudi video vsebine. Možna je uporaba na različni strojni opremi od cenovno ugodnih notestnikov pa do tehnično naprednih serverjev. Omogoča predvajanje različnih formatov video vsebin, ki jim lahko dodajamo razne efekte. Namenjen je uporabi v klubih, barih, gledališčih, TV studijih, muzejih, trgovinah, sejmih in arhitekturnih aplikacijah.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.