DMX kontrolna oprema

Omogoča krmiljenje oziroma programiranje inteligentne razsvetljave ter dimerjev za klasično razsvetljavo. Krmilimo lahko vse izdelke, ki podpirajo DMX, Art-Net, ACN, ETC net protokol.

Iskalnik po izdelkih

Se uporabljajo tako v majhnih kot večji sistemih razsvetljave in so namenjeni nadzoru inteligentih svetil. Omogočajo hitrejše programiranje inteligentnih svetil in boljši dostop do njihovih funkcij kot DMX programska oprema.

Predstavlja vstopni razred DMX kontrolnih sistemov. Tako kot kontrolni pulti omogoča nadzor nad inteligentnimi svetili vendar je tu dostop do funkcij počasnejši programiranje pa bolj omejeno. Za delovanje DMX programske opreme se nujno potrebuje računalnik.

So namenjeni predvsem uporabi v primeru fiksnih inštalacij. Omogočajo programiranje inteligentne razsvetljave ter hiter dostop do shranjenih scen. Priporočamo uporabo predvsem v kombinaciji z LED svetili ter menjalci barv. 

Sistemi za brezžični prenos RDM, DMX  in DALI protokolov omogočajo krmiljenje svetil in nastavitve parametrov tudi, ko ni mogoča uporaba žičnih povezav.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.